Hoppa till innehåll

Dag: 17 december 2018

Lilla Julkalendern 2018: nionde luckan

Gårdagens facitinlägg tog en intressant vändning när Pysseliten tycktes se hur jag satt och svettades över lucka 9. Hon gissade på DRT (den röda tråden) och talade samtidigt om vad just den nionde luckan skulle komma att innehålla. Komplett fel visserligen – men roligt!

Betong-Bess och alla andra vinnare kommer att under den här veckan få sina tröjor för att kunna mannekänga med dem på julafton!

Lucka 9


– Om oss –

Arne Franks skor var, vad inte många vet, designade för att ge perfekt passform och stöd åt honom eftersom hans liv och leverne var fullt av påfrestningar. Hans medvetna val var att använda inlägg och sulor för exempelvis pronationen.

Men om vi går tillbaka till tiden för den franska revolutionen, användes även då fotvänliga skor – om man inte som i de högre stånden faktiskt slapp stå och gå. Vår sulvariant Halifax/vit baseras faktiskt på en skomodell från 1789, medan inlägget Gibbet/röd (vars namn alls inte är menat att ge negativa associationer) har en uppbyggd fotbädd som ger särskilt stöd åt alla med ovanligt hårda naglar som inte ger efter för skons påtryckningar.

Det som skiljer oss från andra ortopediska sulor är

  • det vackra rosenmönstret på ovansidan
  • 3D-printningen som ger perfekt passform
  • vårt starka engagemang och ömsinta hjärta för er som kunder.

//Prins Andrew, talesman


Onödig bild!


Facit kommer imorrn bitti!

Lucka 1 och dess facit. Lucka 5 och dess facit.
Lucka 2 och dess facit. Lucka 6 och dess facit.
Lucka 3 och dess facit. Lucka 7 och dess facit.
Lucka 4 och dess facit. Lucka 8 och dess facit.
Share
134 kommentarer