Hoppa till innehåll

Dag: 21 december 2021

Lilla Julkalendern 2021: tjuförsta luckan

Ni anar inte vad facitbåset till lucka 19 fylldes med! En hel dinosaurie och tre vinnare! För att inte tala om en jämförelse mellan två olika översättningar!

Men sånt har vi inte tid med nu. Nu ska vi kolla på nästa sista luckan 2021, och alls inte julpynta och köpa klappar eller lägga in sill.

Lucka 19 – en mycket underlig en …


Idag talar jag i gåtor. Jag vet inte riktigt om ni förstår allt jag säger, så jag har bytt till ett språk som passar er bättre. Men jag begynner väl direkt?

Jag ska först begrunda varför jag är någon egentligen. Faktum är att min morbror flög omkull så brutalt att han dog och att alla mina släktingar påverkades i flera led. När betjänten berättade det för min sorgmodiga mor tänkte hon tutande på hans dräng, som liksom jag bara sitter och sitter. Och hans stackals moder, så enslig med alla barnen resten av livet!

När jag ger företräde, möter jag många som minns denna händelse trots att det är länge sedan nu. Vi har dock hittat en ordning, och det är att snacka mycket. Vänta, nu märker jag att någon ryker!


Jag har då aldrig varit med om maken till komplett onödig bild. 

(Den här tabellen fylls hela tiden på med länkar under 24 roliga dagar.)

Lucka 1 och dess facit. Lucka 13 och dess facit.
Lucka 3 och dess facit. Lucka 15 och dess facit.
Lucka 5 och dess facit. Lucka 17 och dess facit.
Lucka 7 och dess facit. Lucka 19 och dess facit.
Lucka 9 och dess facit. Lucka 21 och dess facit.
Lucka 11 och dess facit. Lucka 23 och dess facit.

Programförklaringen!

Share
73 kommentarer