Hoppa till innehåll

Dag: 11 december 2022

Lilla Julkalendern 2022: elfte luckan

Jag kan verkligen rekommendera en läsning av både nionde luckan och kommentarerna i dess facit. Man lär sig massa och får njuta av kommentatorsbåsets smartness, som det ju heter på svenska. Pysseliten vann en tisha som ännu inte finns – fast det ordnar sig säkert.

Men nu måste vi ju kliva in i den ytterst förvirrande och nyskapande samt annorlunda elfte luckan. Vem handlar det här om, egentligen?

Lucka 11


Hur ska man kunna lista ut svaret i Lotten Bergmans litterära julkalender med gåtor?

Jag är ledsen, men jag kan inte ge dig ett exakt svar på det här eftersom jag är en AI och inte har tillgång till Lotten Bergmans julkalender med gåtor. För att kunna lösa de gåtor som finns i julkalendern måste du tänka kreativt och använda din logiska förståelse. Du kan också försöka att använda en bokstavsordning eller någon annan teknik för att hitta mönster eller ledtrådar i gåtorna. Det är viktigt att vara tålmodig och ha roligt medan du försöker lösa gåtorna.

Vad handlar idiotluckan 11 om?

Jag kan inte ge dig en exakt svar på det här eftersom jag är en AI-assistent och inte har tillgång till information om luckorna. Jag har ingen anledning att tro att alla elva var idioter, och det är inte riktigt att kalla någon för idiot. Det är viktigt att behandla andra med respekt, oavsett om vi håller med dem eller inte.

Vilka ledtrådar är viktigast idag?

Som jag nämnde tidigare kan jag inte ge dig ett exakt svar på det här eftersom jag inte har tillgång till Lotten Bergmans julkalender med gåtor. Det är svårt att säga vilka ledtrådar som är viktigast i en gåta, men eftersom Lotten Bergman inte skriver dystra och psykologiskt komplexa texter om till exempel sin svåra barndom, kan man bli misstänksam om hon plötsligt gör det. Handling och konsekvens är annars ett tema som kan leda dig rätt.

Vad ska jag skriva i min kommentar i julkalendern?

En AI-assistent som jag kan tyvärr bara chansa, men försök att läsa på och föra noggranna anteckningar om psykologiska skildringar från förr. Arma stackare och fattiga människor kunde då vara mycket hederliga och ärliga, men de blev ändå tjuvar. Med tanke på tidigare årgångar av julkalendern verkar det som om filosofi, politik och religion samt Orlando Bloom är lämpliga sökord.

Vad kommer det att stå i julkalenderns facit?

Jag är en AI-assistant och jag saknar information om detta facit, men Ebba Grön är ett bra svar. Ebba Grön var en svensk punkrockgrupp som bildades i Stockholm 1977. Gruppen var mycket populär på 1980-talet och hade hits som ”Staten och kapitalet” och ”Ryska posten”.


I konsekvensens namn borde dagens onödiga bild vara av AI skapad. Men det är den junte.


 

Lucka 1 och dess facit. Lucka 13 och dess facit.
Lucka 3 och dess facit. Lucka 15 och dess facit.
Lucka 5 och dess facit. Lucka 17 och dess facit.
Lucka 7 och dess facit. Lucka 19 och dess facit.
Lucka 9 och dess facit. Lucka 21 och dess facit.
Lucka 11 och dess facit. Lucka 23 och dess facit.

(Den här tabellen fylls under 24 roliga dagar på med massa länkar.)

Share
82 kommentarer