Hoppa till innehåll

Bloggtröjor

För 200 kr + frakt kan du sprätta omkring i en tröja med ett av dessa tryck.

Beställ via mejl till info@bergman.com. Ni som är blyga och eventuellt hemliga: vi jobbar på en ”butikslösning”, men det kan ta tid. Beställ hellre via en bulvan i så fall.

Tröjan är av samma sort som Julkalenderbloggtröjan – lite tajtare och coolare än vanliga tält-t-shirtar. Jag är 1,72 m och väger 65 kg och är sexig i en Small, men bekväm i en Medium. Alla är svarta

Olle (alltid sexig, tydligen) är 1,86 m och väger 86 kg. Han pendlar mellan Large och X-Large. (Vi har även XS och XXL, men kan special-ta-fram mindre eller större om det skulle behövas.)

NE-fotnot: bulvan är:
1
person som handlar i eget namn men i hemlighet företräder annan person.
2
konstgjord eller uppstoppad fågel som används som lockbete vid jakt på landfågel.

Share
Publicerat iBloggen

17 kommentarer

 1. /ingrid

  Lotten, du har väl noterat att om bara en enda hunnit skriva svar står det 1 reflektioner i fältet under din text? Ryyyyyyys. Men nu hysfar jag till det med mitt inlägg så alldeles strax kommer det att stå 2 reflektioner och vi språkpoliser kan slå oss till ro.

 2. Ingrid! Du är min räddare i nöden! Ibland har jag faktiskt själv gått in och hyfsat till formuleringen genom att skriva något helt meningslöst som reflektion nr 2 …

  Men fortsätter jag med det kommer det snart att gå rykten om mig — att jag skriver egna kommentarer för att det ska se bättre ut.

  (VIPS! Nyss var det bara 1 reflektioner, nu är det 3!)

 3. Ica: Ääääh, beställ nu och betala senare! Jag säljer gärna tröjor på kredit. Kan säkert skriva på ett par reverser också.

  (Det där sista drog jag bara till med, tycker att det låter så trevligt när de skriver på reverser i gamla böcker.)

 4. Du kanske skulle trycka upp en tröja med texten ”Prenumerera på min blogg och få en t-shirt på köpet! Sätt in 250:- på bankgiro 000000-0”.
  Naturligtvis får man då adressen till din blogg tryckt på den tröjan.

 5. Jag vill gärna vara agent! Helst hemlig agent och smyga omkring i trenchcoat och låtsasläsa dagstidningen och utväxla portföljer vid en stenbro i en dimhöljt Paris… Oj hoppsan, jag drömde mej visst bort en smula! 😉

 6. Extra! Extra! Read all about it!

  Tröjorna finns i S, M, L, XL och XXL och inte i större eller mindre om man inte betalar en halv förmögenhet för dem. Mittåt!

 7. Easy Pieces

  Nu har jag hittat Blogg-tröjorna. Säljer du något annat kul för närvarande? Om så är fallet är det ju lika bra att beställa fler saker samtidigt menar jag!

 8. Easy pieces: Nej, det enda roliga jag säljer just nu är tröjorna. Och min bok. Fast den får du på köpet om du tipsar andra bloggare om tröjorna …

  Om du däremot vill köpa några tråkiga saker kan jag nog stå till tjänst.

 9. […] passar i nutid. Fast bara kanske. Gissa hur många gånger ni vill och hur fel ni vill – och vinn en av de tre bloggtröjorna som är ett måste på Bloggtröjans dag den 1 […]

 10. […] De som skrollar förbi alla gissningar och vågar komma med en helt egen idé får extrapoäng i min anteckningsbok med änglasidan och bänglasidan. De som ljuger, läser allt noggrant och säger att de minsann inte alls har läst de andras gissningar – fast de har det – kommer … kommer … aldrig att avslöjas. Roliga, finurliga och speciellt välformulerade gissningar premieras med ett extrapris idag. Men som alltid lottar jag ut det egentliga priset: en av de tre bloggtröjorna. […]

 11. […] Jag skriver här nedan som om jag vore någon annan – en hemlisbloggare som ni kan identifiera genom att se på stil och … eller … innehåll. Man vet inte om det är en död eller en levande, man vet inte om det är en författare eller en fiktiv person. Dessutom kanske jag har ändrat innehållet så att det passar i nutid. Fast bara kanske. Gissa hur många gånger ni vill och hur fel ni vill – och vinn en av de tre bloggtröjorna. […]

 12. […] Jag skriver här nedan som om jag vore någon annan – en hemlisbloggare som ni kan identifiera genom att se på stil och … eller … innehåll. Man vet inte om det är en död eller en levande, man vet inte om det är en författare eller en fiktiv person. Dessutom kanske jag har ändrat innehållet så att det passar i nutid. Fast bara kanske. Gissa hur många gånger ni vill och hur fel ni vill – och vinn en av de tre bloggtröjorna. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wp-puzzle.com logo

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.