Hoppa till innehåll

15 kommentarer

 1. Tack till Bengt A., som sprang på’t!

  (Tyvärr kraschade i samma sekund hela mitt mejlprogram. Och försvann. Jag sitter här med mejlfrossa och sliter mitt hår. Mitt numera inte så gula hår.)

 2. Jag fattade inte sagan och rodnade på slutet, men fick inspiration till nåt jättekul som kommer snart på en blogg nära dig.

  Men för att svara ordentligt – jag gillar din blogg SUPERMYCKET, men tycker inte att det är en barnblogg (jag röstade givetvis på den ändå, man är väl lojal). Jag skulle kalla det en språkblogg eller en hårblogg eller en brevlådeblogg, eller kanske en filosofisk omvärldsblogg om jag kände mig högtidlig. Men du skriver redan precis lagom mycket och lite om dina barn. Lagom mycket för att man ska tycka att de verkar kul och kloka och fiffiga, och lagom lite för att man inte ska få för sig att man känner dem på riktigt. Helt rätt!

 3. Nja, jag skulle inte kalla det en barnblogg, möjligen en blogg för oss som tror oss ha barnasinnet kvar.

  Och min röst får du naturligtvis.

 4. Åh, tvåa, jättebra, jag vill bli tvåa — dessutom passar jag tydligen bäst i silvernyanser. (Färganalys år 2001.)

 5. Zebrarandigt är alltså att föredra framför halmgult när det gäller hårmanen ;). När det gäller silvrigt menar jag.
  Det är nästan så att vi får skramla och skicka iväg dig på hair treatment i storstan 😉

 6. Anonymous

  Deltagande från en datacracher till en annan.
  När jag köpt ny dator hade jag visserligen förlorat ALL mejl men inläggen på BLOGGER fanns ju kvar!
  den blyga

 7. Lotta

  Nej, ingen barnblogg i egentlig mening – fast det var så jag fastnade här en gång i tiden(nej, förresten, det var kåseriet om mamman och äpplet, men i alla fall). Men bäst är du säkert i alla fall, även om jag inte läst de andra. Så jag har röstat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wp-puzzle.com logo

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.