Hoppa till innehåll

Några länkar (och tre peruker)

Helt tvärt emot min bloggvana ska jag bara …

Blev ni alldeles förvirrade nu? Men då tar vi något helt normalt istället.

Att illustrera perukligans rånarfrisyrer med musikartister!

SvD idag. (Se även Stationsvakts inlägg.)
Share
Publicerat iBloggen

10 kommentarer

 1. Nämen oj, det har jag missat. Tack, men oj. Jag menade faktiskt bara att man lunde leta nya blogg… äh. Ni fattar.

  Radioprogrammen börjar inte förrän den 1 februari. Jag säger till!

  ”Dagens sudoku .. 5, 6. 2,4 och 9. 3.”

 2. Jag är säker på att du passar mycket bättre i guldtajts än den donnan! (I alla fall om man får dra slutledningar av hur bra du passar i röda pyjamasbyxor.)

  Men vilken kulig manick den djefla mannen visar! Sån kanske jag borde ha och spela in med när jag repar med mitt så kallade band? (I stället för mobilen, som jag använder nu. Det blir en smula burkigt.)

 3. hihihi… tror du att hon hade klätt i dina guldiga tights? Ja, vem vet, hihihi…
  Hm, ser att den andra Bim är här också 😉 (varför har jag alltid tillägget HD till mitt namn månne?)
  Hm… podcast ÄR kul!!! Har dock aldrig lagt ut något – men sänt rätt mycket till vänner;) (kanske har texterna kvar? ;)) Men, nu är allt det rensat ut burken – håller på med storstädning inför ominstallation – SÅ kul, not (som ungdomar brukar säga, hua…)
  Må så gott… värmländskan Bim… som nog inte lär hitta dig på radio nej… länk i rymden ev???

 4. Hej Lotten.

  Mymlan utmanade mig i en bokstavsstaffet med bra musik. Bästa låten med en artist på bokstaven si och så. Eftersom du verkar gilla blogglekar skickar jag vidare bollen till dig och bokstaven är nu: X. Bussigt va? 😉
  Kolla här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wp-puzzle.com logo

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.