Hoppa till innehåll

Ser man på

Jag kan alltså numera (se förra inlägget) inte skriva långt. Mn krt. Och utan bilder.

Då får jag väl skriva många funderingar istället. Som Stationsvakt:

Jag undrar vad som finns i hålen i öronen. I hålet där örhängena pressas in alltså. Talg? Kroppsfett? Hudavlagringar? Hur som helst är det trångt där, som om någon flyttar in och tar hålet i besittning om inget örhänge är där och utropar hålet till sitt.

Eller kanske en kort åsikt, som Sandra:

Men vem uppfann persiljeglass?
Giljotin hitåt.

Ojoj, måste sluta skriva, har räknat ut att 570 tecken är gränsen fö

Share
Publicerat iBloggen

9 kommentarer

 1. ab

  Kommer inte in på min blogg överhuvudtaget. Det blev liksom ett fönster där, så jag skrev lite – men då smällde fönstret igen…

  Håller med wv: potguk!

 2. lotten: Jag har tidigare haft liknande problem med min Blogger-blogg, under minst ett halvårs tid. (Fast den högg vid ca 1700 tecken, inte 570, längre inlägg kunde jag inte publicera alls). Upptäckte nån gång under sommaren att det löst sig lika oförklarligt som det uppkom…

  Det funkade dock alltid att blogga via mail, även längre texter. Prova det nästa gång det hakar sig.

 3. Aha, tack Malin — jag har ännu inte testat ens en enda gång att blogga via mejl.

  Det här är ju lika spännande som att … trycka på knapparna på en sprillans ny tvättmaskin …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wp-puzzle.com logo

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.