Hoppa till innehåll

Ja, det är löööördag morgon … och mitt huvud …

Jag har faktiskt aldrig förut gått hem med eller ens sovit i en helt främmande människas säng.

Förrän igår.

Kalla mig gärna mes, men mina vilda ungdomsår var inte särskilt vilda. Jag är helt enkelt en skötsam person som på sin höjd ljugit lite och pallat äpplen samt stulit mina kompisars barbieskor. När jag nu tänker efter så har jag även åkt till San Antonio med en för mig okänd miljonär som påstod sig vara fotograf bara för att han hade en Hasselbladare. Jag har också sett en känd, svensk, hårig skådespelare naken, men det är preskriberat sedan länge.

Men man kan hinna med mycket på en kväll i Göteborg: kissa på toan i en hotellsvit vars toadörr var av glas, intervjua en journalistlegend som var nervös inför en stor intervju som äger rum idag, flirta med ett grått nyhetsankare i förfärliga skor, dra en tornedalsk författare i skinnkavajen genom ett folkhav, av misstag spotta en liten jordnötsbit på en framstående förläggare, krama en fotomodell, träffa bloggpersonligheter på lyran och äta tjeckisk mat strax bredvid en av skådespelarna i ”Svenska hjärtan” samt stå väldigt nära en person som en gång var gift med en av medlemmarna i tidernas absolut största band. Ett oräkneligt antal gånger sa någon till mig:

”Men det får du inte skriva om i bloggen.”

(Eller så hittar jag bara på det för att verka lite intressant.)

Ser ni vad dörrarna sitter glest? Det är för att bakom dem finns det hotellsviter.

Javisstja, var har jag har sovit inatt? I den helt nya bekantskapen Översättarhelenas sons säng.

Share
Publicerat iBloggen

19 kommentarer

 1. ”Dörrarnasitter glest”…
  Jaa titta! tänkte jag. Det såg ju ut som att det strömmade ut massor av ljus under dörren.

  Att inte ett till synes så fint hotell kunde ha trösklar så man inte kunde glutta in/ ljus inte kunde sippra ut i korridoren.

  Men sen såg jag mer noga på bilden och då såg jag att varje dörr var belyst uppifrån. Och det var det ljuset som även föll på mattan framför.

  *Lugnad*

 2. Sedan ska du kanske inte heller berätta om någon är hjulbent, eller har några andra framträdande fysiska företräden.

  Farväl! Nu ska jag måttbeställa dörrar av glas. Det verkar så…

  …exhibitionistiskt?

  Var det trevligt?

 3. Vad Studiomannen anspelar på är att jag såg en väldigt brunbränd författare som var hjulbent.

  Och visst var det trevligt! Till nästa år ska vi ha en bloggmonter! Eftersom det är dyrt med golvyta ska montern gå uppåt, uppåt taket med hjälp av stegar. När man har klättrat uppför stegen finns det en dator högst upp, och på den står det bara ”YES”.

 4. Tack snälla för hjälpen med att sätta förlaget på plats… undrar om det fattade vinken?

  Det var nog tur att du inte träffade på mig där i alla fall, då… annars kunde du ju bloggat om ”det där lilla extra” som jag begåvats med på sina ställen…

  Det räcker så gott med att det känns som om ditt frotterande med kändisar smetar av sig lite genom bloggen.

 5. Den där glashistorien som du trodde var en toa i en svit — det var inte glashissen i den ena Gothiaskrapan, då? Jamenar med tanke på den trivsamma oskärpan på champagneflöjtarna och allt.

 6. Ica

  trevlig svit ni verkar vart i. Varför missade man den? Nåväl. Jag fick ju iaf harkla mig i ansiktet på Martina Haag. Kör på blogdel nästa år. och att vara på lyran. det kan även ske i kållered.

 7. ab

  Det var kul att träffas, måste bli bokmässetradition! Uppskattar ditt ödmjuka sätt att plåta svitdörren nerifrån… Såg inte nyhetankarets skor men blev nyfiken på hur själva flirtandet inleddes!

 8. AB: Nyhetsankarets skor var beige, hade alldeles för breda kanter runt om, var slitna och dessutom helt fyrkantiga. Flirten inleddes med att han sa skål, höjde sitt glas och log. Eftersom jag inte kunde skåla (hade inget glas) började jag drälla nyhetsankarord omkring mig (”Tjörnbron” t.ex.) och han hängde snabbt på. Dock övergav jag honom snabbt när exfru Lennon närmade sig. (Fast henne vågade jag ju inte flirta med.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wp-puzzle.com logo

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.