Hoppa till innehåll

Utmaningen

Blixten slog ner två gånger, både R Skriverier och Bokmalen vill att jag listar fem av mina sämsta sidor. Fast i instruktionerna (som man tydligen av någon anledning ska inleda med, men nope) kallas de ”konstiga ovanor eller egenheter”.

Detta påminner om en hemsk lek vi torterade oss med när vi gick i sexan.

– Nu ska vi tala om våra fel och brister! inledde Anki.

Så spände hon ögonen i mig och berättade att jag var för smal och för mesig och hade träskor alldeles för sent på hösten. Oftast avbröts sessionen av att någon började gråta och rusade hem.

En annan lek jag inte tycker om är ”Stol-leken” (Hela havet stormar), för jag blir nervös och utan stol alldeles för snabbt för att min tävlingsinstinkt ska må bra. Vad nu det hade med saken att göra.

Nåväl. Svaret är:

1. Jag lider av helt ologisk telefonrädsla.
2. Jag kommer aldrig i säng i tid och kan sedan inte somna när jag väl ligger där.
3. Jag är så slarvig, stökig, rörig och glömsk att jag borde ha förmyndare.
4. Jag har satt fem barn till världen men hatar barnkalas.
5. Jag är stolt över att vara språkpolis. Mycket irriterande egenskap.

Jag bollar inte över utmaningen till någon annan eftersom jag inte vill sätta press … Jo, vänta, det vill jag visst. Här är några bloggare som ni kanske inte har stött på tidigare: Pillerill, Kajsa, VBK, Miaderia, Skriv med skruv, Bagarberta, Tankar & sånt, Maddeo, Stor bokstav, liten punkt, Tjafs, Den blyga & Olle.

Share
Publicerat iBloggen

4 kommentarer

  1. Anonymous

    Anki ”Nu ska vi tala om fel och brister” var en föregångare till vad en del företag kallar feedback eller t o m utvecklingssamtal. Det är förstås chefen som ska tala om. Den anställde ska vara tacksam, för feedback är bra. Sägs det.

  2. Jag grät i tre dagar efter ett utvecklingssamtal 1998. Enligt ”chefen” skulle jag bl.a. inte sätta upp vintips på anslagstavlan på jobbet eftersom det fanns de som behärskade detta med vin bättre än jag.

    Utvecklande, jajamensan.

  3. Tackar för utmaningen. Men har ett litet problem…. Hur sjutton skriver man bara bloggens namn men länkar ändå till hela adressen ex. min blogg heter ”stor bokstav, liten punkt” men adressen är knatzo.blogg.se.

    HJÄLP

  4. […] förbi, ruskar lite för att de ska trilla av, men tar mig ändå uppgiften an om de fastnar. Dock gör jag alltsomoftast allt fel och skickar inte uppgiften vidare. Den enda utmaning jag gillar är den som […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wp-puzzle.com logo

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.