Hoppa till innehåll

11 kommentarer

 1. Cruella

  2nd note to self: Ta av de blå plastpåsarna på fötterna innan du går från dagis vid Skanstull till Södra station.

 2. 3rd note to self: När du ändå byter till kängor, passa på att plocka ner plånboken i fickan eftersom ytterst få inköp numera kan göras på krita.

 3. Själv har jag gått ut med förkläde ett par gånger. Sommartid. Men jag hade helt vanliga ouppseendeväckande kläder under. Förklädet däremot, var desto mer uppseendeväckande. Sextio- eller tidigt sjuttiotalsmodell. Färgglatt.
  Förresten, jag undrar:
  Märkte du det när du redan satt i bilen, eller märkte du det när snömodden och vintervätan vällde in över dina sandalprydda fossingar? För det är väl det som är fördelen, i alla fall, att under vintertid lär man märka såna misstag betydligt snabbare än under sommartid. Å andra sidan kanske somliga går i birkenstock utomhus på sommaren och därför inte låter sig bekomma?

 4. Saskia: Jag brukar tassa över gatan hem till min bästis i både sandaler och så lite som bikini när vädret tillåter. ”Lite blött på tårna gör ju inget, det är som det brukar vara bara.”

  Att jag däremot satte mig i bilen med kalla sandalfötter är en gåta. Jag upptäckte inget förrän jag pulsade i snön på väg in till biblioteket. Att plånboken inte heller var med upptäckte jag när jag stod inne på biblo och skulle betala en miljard kronor i förseningsavgift.

 5. Du Lotten… jag får inte RSS:en att funka som den ska härifrån. Jag tänker mig att det är något med domänadressen så jag försöker luska mig fram till blogger-adressen som väl bör ligga bakom nånstans och tänkte att det kanske går den vägen, men hittar ingen. Vilken är det, eller har du någon annan god idé?

 6. Nå’t skumt är det, bloggeradressen är lottenbloggar.blogspot.com, men det ser inte helt korrekt ut ändå.

  Nu måste jag släcka (och ligga vaken och stirra i taket till klockan två), men jag återkommer i morgon.

 7. Om du inte hade varit allergisk så hade du kunnat skaffa dig en toffelvarnande hund! Jag har en sån och det funkar jättebra. De gånger jag bylsat på mig täckbyxor, ett antal tröjor, tjock jacka, mössa, satt på Higgins kopplet och tagit på mig vantar redo att gå ut har han ställt sig och stirrat på mina fötter. ”Men matte, jag skäms ihjäl om du går ut i tofflor till de där kläderna.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wp-puzzle.com logo

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.