Hoppa till innehåll

5 kommentarer

 1. Hehe! Nu kan jag gå och lägga mig i lugn och ro. Utan att grubbla över om det var tur eller skicklighet som ledde mig rätt idag. 🙂 Tack så mycket, Lotten!

 2. Ska bara förvarna lite — det blir förmodligen inte en hemlisbloggare igen förrän om två veckor.

 3. Ica

  men men… det gick ju inte att kommentera din blogg ju. så nu förväntar jag mig en ny 😉

 4. Nej, Ica — jag vet! Hela förmiddagen var helt körd, det gick nog inte att kommentera vettigt som vanligt förrän någon gång efter lunch. Ämrans Blogger. Själv satt jag utan nätverk i en skrubb med ett trasigt modem och kunde inget göra …

  Men du kan väl gissa lite så här i efterhand?

 5. Helena 2

  Hurra och tack för mitt synnerligen oförtjänta extrapris! Jag tycker egentligen att jag i stället borde fått ett extrastraff för att jag inte kom på den avsedda kopplingen mellan Lennart Geijer (via Erik Gustaf G.) och Jan Guillou. Vilken historielöshet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wp-puzzle.com logo

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.