Hoppa till innehåll

5 kommentarer

  1. Hehe! Nu kan jag gå och lägga mig i lugn och ro. Utan att grubbla över om det var tur eller skicklighet som ledde mig rätt idag. 🙂 Tack så mycket, Lotten!

  2. Nej, Ica — jag vet! Hela förmiddagen var helt körd, det gick nog inte att kommentera vettigt som vanligt förrän någon gång efter lunch. Ämrans Blogger. Själv satt jag utan nätverk i en skrubb med ett trasigt modem och kunde inget göra …

    Men du kan väl gissa lite så här i efterhand?

  3. Helena 2

    Hurra och tack för mitt synnerligen oförtjänta extrapris! Jag tycker egentligen att jag i stället borde fått ett extrastraff för att jag inte kom på den avsedda kopplingen mellan Lennart Geijer (via Erik Gustaf G.) och Jan Guillou. Vilken historielöshet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wp-puzzle.com logo

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.