Hoppa till innehåll

En elak alien

Jag är en alien som har invaderat Lottens hjärna; jag har startat en bacillkatastrof och förlamat hennes annars så väl fungerande tankar. Kolla, nu får hon prova:

ja e så snorförschyld att jag inte kan se varken caps lock eller shift

däremot har jag hittat en lustiger tangent som ser ut som en snöstjärna *skakar på huvudet så att snorslem flyger*

har åxå kommit på att alla ord å bokstvr inte ebhövs och inte i rätt orning ens

men mellan slags tangenten är fin fin den

å vet ni va att om folk inte fattar att de ska skratta kan man skriva haha här å där
haha

Jag är så himla på. *gäsp*
*snyyt*
haha
god natt

Ser ni? Sådana där skribenter kan man ju inte ha springande lösa.

Share
Publicerat iBloggen

19 kommentarer

 1. Anonymous

  Om du är sdubig så kolla tipset på nalles fotoblogg.

 2. En liten hemlighet, när man bilvit sduvig är det inte en alien utan sådär en miljoners miljad aliensar som invaderat den delen av hjärnan som sitter i näsan. Och alla ställer till varsitt problem med bokstäver och tangenter.

  Men det gör ju ingenting, hellre en lös skribent än ett gräl i omklädningsrummet!

  vw: pwrck – powersick!

 3. Nä, jag tror inte på alien- eller bacillteorin! Jag tror du drabbats av embryo! 😉

 4. Jag undrar om förkylningar smittar via bloggen? Flera av mina favoritbloggar har nyligen varit sdubiga. Själv börjar jag tillfriskna bortsett från att jag hostar upp små snorbollar lite då och då. Så värst vidare trivsamt är det inte.

 5. Apropå.
  Någon sade nån gång att de nystartade bloggarna på Aftonbladet höll förvånansvärt god kvalitét. Ahum. Ptja, om man utgår från Aftonbladets journalistiketik så visst, men alltså… ja.. no further comments. Attjoo!

  ypcwofmb – precis oöversättligt

 6. Tvillingmamman

  Det är nu de kommer, hemsläpade av de där bakteriehärdarna vi kallar barn.
  Barn som med illvillig glädje delar med sig i sina snoriga pussar, stänkande nysningar och snörvlande hostningar i halsvecket.

  Krya på dig!

  WV gör reklam för internetporr
  epuzys
  HMPF!

 7. Japp, ack o du anonyme: precis
  sådär har jag det.

  Den delen av hjärnan som sitter i näsan är förmodligen snarare den delen av näsan som sitter i hjärnan. Ett litet embryo till fantasi och formuleringskonst sitter upptryckt där inne och kan bara tänka på hur kalla fötterna kan vara en dag som denna. Jag har även drabbats av snörvlande hostningar i knävecken.

  WV är fyndig och skrockar ejiirl, men jag lovar, det är visst på riktigt!

 8. När vi gick kursen i otorhinolaryngologi hade vi en lärare I. Han var stor, blond och talade bred skånska;
  Han förklarade att sjukdomar i dessa regioner var särskilt besvärande ”eftersom de sitter så nära förståndet”.
  Inte blir man dum och trög av att bryta benet!?

 9. Som du, är jag inte helt fräsch, just nu bangar jag träningen ikväll FAST jag har barnvakt. Men vi får se.

 10. Din lärare, Blygis, låter som min latinlärare på gymnasiet. Förutom att han var vithårig, och det är ju inte riktigt samma sak som blond…

 11. Monica: Grattis! Och så här är det ju: så länge man är frisk, kry och pigg är det helt ointressant med andras snoriga känslor. Så fort man själv känner sig lite ämlig, måste man berätta det för alla som (inte) bryr sig. Och man vill höra ujujuj och huhu och stackare lilla du, har du fått någon mugg med varmt honungsvatten (nej) och har någon baddat din panna (nej) och känner du dig inte lite bättre nu (nej).

  WV: hrmzsa … Det är ju Gabor som hummar!

 12. Pernilla

  Ännu en som sällar sig till det däbbta gänget. Dessutom med massor av halsont och ingen glass hemma:-(
  Och ingen medboende att skicka på shoppingrunda…

  Blää för förkylningar.

 13. Kära Lotten – tack för ditt stensäkra och professionella tips!!!
  Ska genast börja tapetsera med refuseringar!

 14. För övrigt kan jag tillägga beträffande förkylningar att sådana drabbar individer som i grund och botten härstammar från …just aliens! Alltså sådana varelser som en gång landat här på jorden och sen fortplantat sig omärkligt och blandat sina gener med jordbor – MEN de kommer alltid att ha större svårigheter med klimatet och miljön och därmed alltid ha mycket fler infektioner.

  Menar ni verkligen att ni alla svävade i okunnighet om denna omständighet???

 15. man kan ha vilkca slags skribentrer som helst springnagdre lösa

  det säjer jag nu yo man kan allderig fångnga den som är rikctigt rikctigt fri

  eftrersom det är en fri okcså storslagen värld där allt grott är påbjudet okcså allt ont inte finskc någnonstans inte ingngenstans alls

  tipps: drikc konjakc okcså varm punsj punsh punskc punszj nähä

 16. Hej, det är jag som är punschen. Jag har Lotten i mitt våld. Nu ska hon få visa hur det går med både punschångor och snor i näsan och hjärnan:

  Schkål på ewr, grewar å putäller! I girakt! Gerakt! Jivackt! Höwger, Fenster umlaut …. aaaarsch!

  Ser ni? Slutet är nära.

 17. Jag ska brygga en tekanna Luddabladdig till min snörfliga fru nu. Kanske blir jag också smittad. Då tager jag mig en klämtare.

 18. Ah, den ljuva Lundablandningen!

  (På lördag ska jag till Lund. Då ska jag köpa Lundablandning, putta lite på Domkyrkan, checka det trådlösa på AF och sparka omkring lite i Lundagård.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wp-puzzle.com logo

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.