Hoppa till innehåll

Ölat färdigt har vi nu

På Söders Hjärta har det nu ikväll diskuterats huruvida stavning är viktigt, de bortglömda 50-talisterna, om Embryo (igen), Kråkguldet, prassliga påsar på bio, motorcykelburna troll, grushögar på gångvägar, öl, kladdiga hamburgare, långsamma redaktörer, kosacker, Lånare i Bromma, spöken med pottor (Modiga mindre män), Alfred Hitchcock Presents (Fog Closing In?) – och Catweazle förstås.

Vi tog upp närvaron på ett A4, som var ställföreträdande serviett:

hacke snackar
Stationsvakt
Kulturbloggen
Mitt Aktuellt
Anna Toss & Co
Min stund på jorden
Mikael Ståldal
Cancer och annat
KistaChic
Lotten
Blind Höna
Carambola
Coola morsan
Jörgen Modin
< /serviett >

Till slut: var du än är, Staffan Hallerstam (numera läkare), ska du veta att du har förgyllt månget barns tv-tittande.

Share
Publicerat iBloggen

22 kommentarer

 1. Glömde nämna din fina t-shirt, var fokuserad på vad du sa… 🙂

  Men: Staffan Hallerstam! Gud vad jag var kär i honom. Kråkguldet mm. Jag och min kompis busringde till honom 1970!!! Hej, sa vi. Har vi chans på dig? Det var ju en kul fråga eftersom han inte hade en aning om vilka vi var.

  Nej. Sa han.

  KAN du begripa…?

 2. Om ni lovar att inte stalka honom så kan jag tala om att den gode Staffan bor i Vällingby. Det fick jag höra av min gode vän E. Niro (bror till Robert).

 3. Tack för rapporten. Jag tänkte på er:-) Kommer på nästa träff. Måste köpa Lottens tröja så jag vågar ta mig dit.

 4. CV

  då har jag fått ut några bilder från bloggölen igår.
  Kul var det och jag är imponerad av Olles Robert Smith-autograf. Sonen är avis.
  RS
  kulturbloggen.com

 5. åååh, vad kul. Och vad du är söt på Kulturbloggens foto. Men jag vill se tröjan!! 🙂 Vad står det på den?

 6. AB! Nämen! Här har det gjorts bloggölseklam i tre veckor, och så MISSADE du allt! Det är ju som … som … som i gymnasiet, när alla andra i klassen plötsligt pratade om den jättekuliga dunderfesten som … jag inte visste ägde rum …

  Nästa gång lär det bli bloggölspicknick. (Bloggpicknick sa någon, men det måste ju vara fel.)

  Crrly: tröjan ska jag ju förstås visa upp — fick inte tillräckligt många applåder för den igår.

 7. Här får du lite mer applåder för din svårlästa kreation:

  (applåder)

  En sådan tröja måste ju också ha en god sidoeffekt av att hålla robotar borta:-) Man kanske borde skaffa en själv… Finns någon Saturday Night Live sketch nära detta tema:

  [ SUPER: ”WARNING: Persons denying the existence of Robots may be Robots themselves. ] Old Glory Insurance. For when the metal ones decide to come for you – and they will.

  …och så måste man tyda ut en för att posta…

 8. nu blev jag nyfiken… både pilsner och bloggfantomer…

  msåte se hur man kvalificerar sig för sådant umgänge 😉

 9. ab

  Fattar inte hur jag kunde missa det – ser nu att du skrev om det precis efter kanelbullarna som jag tittade på… måste ha lyckats snitsla mig runt saken på alla bloggar jag varit inne på… Rosemarie, Monica… OK, kul att ni hade kul i alla fall – kan du inte rycka närsynta mig i tröjan nästa gång? Please?

 10. Nämen, fick du inte tillräckigt med applåder? Förlåt. (Det blir alltod sådär när jag är onykter.) Den var ju JÄTTELÄCKER!

  Snyggt också att prisbelöna Johnny, det är han värd och priset passade perfekt.
  (Aktuell ordverifiering: lubnhb)

 11. Jörgen och hakke: Jag nöjde mig inte med era applåder utan väntar nu på omvärldens kanonisering av mig. (Se dagens inlägg.)

  Vardag: Man kvalificerar dig genom att … bara läsa ”kallesen”. Kan du ta AB i handen och leda henne dit då, så att hon inte missar igen?

  Man behöver inte ha dator med sig och inte diskutera html. (Jag har dator med mig och tar upp den då och då och letar fåfängt efter trådlösa nätverk utan lösenord, men alla andra bloggarna är klokare: datorlösa.)

 12. […] (William Hope Hodgsons ”Voice in the Night” är en skräckis som filmades 1958 och som många minns som en Hitchcockrysare. I slutscenen kommer en svamp […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wp-puzzle.com logo

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.