Hoppa till innehåll

Japp, det krånglar

Blogger eller Internet eller något vill inte samarbeta. Man har svårt att reflektera och kommentera, tydligen. (Min mejl är full av trevliga meddelanden, däremot.) Kanske slog klockan samtidigt som tuppen gol eller vinden vände medan jag spottade i motvind – men det gör inget.
I morgon är en annan dag.

Share
Publicerat iBloggen

7 kommentarer

  1. Men inte krånglar det här inte… Mer än vanligt, förståss! Som med viss möda verifierar ”pcsal” med en katt på tangentbordet.

  2. ”Smenita” härjade hos Bloggblad och Gagga i går. Bloggblad berättade att det är hennes nya bodyguard! Ett tag sen stöte jag på en ful, riktigt! ”fulmy”

  3. Jag hörde för första gången talas om ”smenita” igår, men det lät så osannolikt att jag inte riktigt var säker på att det var ”på riktigt”.

    När man ska skriva in word verification står det alltså ”smenita”? Men när man har plitat in det, godkänns det inte? Och sedan hjälper det inte hur man gör, det blir bara ”smenita” som word verification hur många gånger man än försöker?

    Stämmer det? Jag har ju själv inte stött på det. Än.

  4. Just det, så är det. Intressant att det bara drabbar en del av oss, men ändå rätt många. Men jag tycker inte att du behöver känna dig utanför som inte har fått träffa Smenita, hon är ändå bara otrevlig!

  5. Ja smenita träffade jag igår, på en helt annan blogg. Så hon är en hel företeelse och inte bara vän med mig alltså? Där ser man. *Fnys*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wp-puzzle.com logo

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.