Hoppa till innehåll

Replikskifte i köket denna morgon

– Förbaskade slasktunna!
– Lugn, den har fylllt mången soppåse i sitt liv.
– Den har tappat både handtag, fotpedal och luktfräscharplupp!
– Slasktunna är ett intressant namn, man skulle kunna kalla den avfallskorg i analogi med papperskorg.
– Nu åker den ut, jag bara spiller och dräller!
– Akta tebla…
– Va … åååh! ! Den åker i soptunnan nu!
– Oj. Det blir någon slags meta-slängning. Intressant.

Share
Publicerat iBloggen

5 kommentarer

 1. Anonymous

  SLäng ut slakstunnan! Vardagssaker som retar en – släng ut dem. Själv har jag önskat mig en soppåse för skräpminnen. Minnen man inte vill ha – Adjöss med er! T ex Lottens ”utecklingssamtal” från 1998. Släng ut det tillsammans med slasktunnan. (Men spara dina vintipslistor – sätt upp dem på ännu fler anslagstavlor!)
  Eller kunde man åtminstone ha en luktfräscharplopp för minnen som luktar skunk. Ska jag önska mig när jag fyller.

 2. Anonymous

  För länge sen skrev du Lotten att du blev så VERSAL när du … jag kommer inte ihåg när. Jag hittade på ett ordspråk/ordlek till dig:

  Bättre vara versal än gemen!

  Tycker ZKOP
  (Undrar om tjugofjorton andra fick samma tanke?)

 3. Kan inte alla anonymousar hitta på ett alias? Några förslag:

  Adam, Bertil, Ceasar, David, Erik, Fredrik, Gustav, Harald, Ivar, Johan, Karl, Ludvig, Martin, Nicklas, Olof, Petrus, Qvintus, Rudolf, Sigurd, Tore, Urban, Viktor, Wilhelm, Xerxes, Yngve, Zeta, Åke, Ärling, Östen.

  Och Böna.

 4. ZKOP: Jag ska skaffa mig visitkort som det står ”Bättre vara versal än gemen” på! Tack!

  Förresten har jag hittat vad jag skev om versaliteter tidigare — det var i november när jag för truttifnutte gången tappade rösten och ändå gick på fest och fick kommunicera med skrivna lappar:

  ”Jag skrev lappar, gestikulerade, visslade och applåderade. Efter två glas vin slutade jag att skriva med gemener, plötsligt dög bara versalerna. Ergo: jag blir utan röst versal efter två glas vin.”

  Eller var det något annat du tänkte på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wp-puzzle.com logo

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.