Hoppa till innehåll

Idag 1: Hotellfrukost!

Först gick jag upp och fotograferade möglet i kakelfogarna.

Mögelanhopningar har förr om åren gett mig fria övernattningar. (Kolla här och leta reda på 2005-08-15.)

Sedan gick jag ner till frukosten.

Kom nu inte och säg att det är tur att jag inte äter hotellfrukost varje dag eller att jag måste tänka på de svältande barnen. Jag har skavsår och det enda som hjälper är en våffla på själen, så det så.

För en gångs skull var det inte kamp om morgontidningarna som det brukar vara på hotell. Kanske man umgås mer till lördagsfrukostar? Ja, kanske är det så att jag i vanliga fall äter hotellfrukost med läsare, inte pratare. (Förutom hemma då, när det vimlar pratare ända in i stigbyglar, hammare och städ.)

Seså, pallra sig iväg till Bokmässan nu!

Bonusbild från Park-lobbyn igår:

Stackars blomsterdekoratören.
Share
Publicerat iBloggen

8 kommentarer

 1. Bim

  Vilken underbar frukost!

  Och så är jag JÄTTEAVUNDSJUK på dig som är på BokMässan i Göteborg! Har velat åka dit i många år nu… Men det blir aldrig av. Nästa år så SKA jag dit! 😉

 2. Köksråttan

  Skavsår när man gått på Bokmässan, det är ju normalt och väntat. Men lyssna på det här: Jag fick skavsår i går av att griljera och briljera i köket. Boeuf-knotan, du vet. Jag blev faktiskt förvånad själv och det händer inte ofta.

 3. Det var ganska nära att jag ställde ned just en sådan flaska i just en sådan glasgrunka, men jag insåg att det faktiskt inte var en papperskorg. Det var säkert Danielsson…

 4. Haha, jag måste avslöja Sanningen med stort S. Det var en man som stod bredvid oss som ställde sitt ölglas där för att fippla med nåt, jag tipsade Lotten som började gräva i sin finurliga nya väska och när kameran var oppe … var mannen och hans ölglas borta. Min K ställde därför upp och ställde ner sin öl i glasmojjen.

  Men Stellan, det var nog inte det enda som hamnade i de där glasgrunkorna igår. 🙂

 5. Kerry

  Jag känner igen frukosten! Du bor på Spar hotell! Har inmundigat likadan frukost flera bokmässor i rad, men fick i år inget rum på Gårda, trots att jag köat sen i maj. Men vad är väl bokmässan mot balkongstädning och glasburksåtervinning i ett regnigt Uppsala?

 6. Hela långa dagen har jag letat internet och bara misslyckats. Nu sitter jag på en luftmadrass i Översättarhelenas hall och njuter.

  Borde inte Köksråttan ha en griljeringsbriljeringsbloggträff?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wp-puzzle.com logo

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.