Hoppa till innehåll

Dag: 13 augusti, 2013

En liten påminnelse

Igår glömde jag bort namnet på den som är gift med henne, hon den där som är dotter till han som jag blandar ihop med John Savage (vars namn jag helt utan problem kom ihåg). Jag var tvungen att börja rabbla namnen på skådespelarna i Friends för att via Jennifer Aniston komma fram till namnet som jag glömde bort: Brad Pitt. (Gift med Angelina, som är dotter till Voight.) Puh.

Däremot kan jag helt utan problem rabbla andra saker som är nästan lika onödiga, men jag ska inte lista dem för de äro så många, så många. Men vi kan väl ta en bild på Brad Pitt här kanske?

Lockbete.
Lockbete.

Däremot tänkte jag påminna er alla lite om det ack så trevliga initiativet Minnesvärt (eftersom det är jag och min djefla man som är initiativtagare). De texter som ni hittills har glömt att läsa är:

Ola Hansson av Olle Bergman

Harry Martinson av Ida Bergman

Povel Ramel av Tomas Blom

Hans Arnold av Anna Toss

Torsten Ehrenmark av Ulla Åkerström

Daniel Fallström av Fredrik Tersmeden

Lasse O’Månsson av Ulf Bering

Elise Ottesen Jensen (”Ottar”) av Petra Jankov Picha

Zarah Leander av Kalle Lind (En man med ett skägg)

Red Top av Ronny Lingstam

Tycho och Sophie Brahe av Rosman Jahja

Kalle Sändare av Patrik Hadenius

Tage Danielsson av Ingela Söderström

Bang av Karin Westin Tikkanen

Nu är det på det här viset att en ännu inte officiell nyhet kommer att offentliggöras inom kort. Det ska nämligen på Minnesvärt-sajten den 1 september lottas ut coola, vinröda t-shirtar till 20 personer som har kommenterat. Känner ni vinsthetsen i nacken nu? En kommentar är en kommentar är en kommentar, om än i spruckna tankar och i dåtid … Så här ser tishan ut:

Minnesvärt-t-shirt, fast i fel färg.
Minnesvärt-t-shirt, fast i fel färg.
Share
129 kommentarer