Hoppa till innehåll

Sanningen om mig idag

Det är i mellansverige bedrövligt regn och kalla moln samt gråa ansikten idag. En annan har drabbats av rivjärn i halsen och slemfabrik i näsregionen. Eftersom det är synd om mig, haltar jag även lite grann för att förstärka omgivningens beskyddarinstinkter. Men inte hjälper det. Jag säger som Homer Simpson:Helt utan en smidig övergång, måste jag nu få visa upp hur vacker jag är. Ni ser väl framför er hur jag värdigt skrider fram mellan mina rum i mina ylleklänningar och nätta hattar? Jag är färgmatchad och stilren, snyggt mejkad (ett sedan 1998 svenskt ord) och allmänt behaglig.
Bevis:

Gammalt klipp från lokaltidningen.

Allvarligt talat: åh, så skönt att det regnar småspik. Jag sitter här i sängen iklädd morgonrock och Birkenstocktofflor (förlåt mig, sängen, jag ska snart ta av dem) och fickorna fulla av snorpapper. Maskrosorna lyser så vackert på gräsmattan.

Share
Publicerat iBloggen

12 kommentarer

 1. Jag och maken har också rivjärn i halsen … någon mellansvensk epidemi kanske?

  Även i vår gräsmatta lyste maskrosorna gula tills i går, då den nya gräsklipparen invigdes.

  Nästa gång vi ses ska du få se min värsta grimas.

  Krya på dig!

 2. Tack, jag kryar på mig allt vad jag kan!

  (Sitter hemma hos Bästisgrannen och äter hamburgare med datorn på köksbordet.)

 3. A L V A S - P A P P A !

  Du måste ha vunnit grimastävlingen??

  Det är inte alls skönt att det är pissigt väder, vi ska ju ha utedop imorgon )=

  förresten, låt mig vara lite besserwisser, Homer säger DOH! sorry (=

 4. Jamen jamen jamen, säg det till word verification-tillverkarn … doh.

  Utedop i regn ger tur resten av livet, har jag hört!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wp-puzzle.com logo

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.