Hoppa till innehåll

Dag: 1 januari 2007

Ok: ny vecka, ny månad, nytt år

Tjugohundrasju … 2007, 2007, 2007.

Jag kommer att skriva fel årtal ända in i april.

Nu har vi diverse viktiga saker att tänka på:

1) Är det bäst att få skriva in kommentarer som jag har här, eller som andra har i ett litet pop-up-fönster? Jag gillar ”mitt” sätt bättre eftersom jag om jag vill se inlägget kan öppna det i ett annat fönster. Men det kanske bara har med vana att göra? Vilket sätt är mest användarvänligt?

2) Ni har ett digert jobb framför er: att svara på Bloggvärldsbloggens enkät. (Kopiera frågorna därifrån så slipper ni sudda och fixa bland mina svar.) Aequinoxia, Tvillingmamman C, R Skriverier, Flinn, Milda Matilda, Emi, Erikapik och Ica har redan svarat.

3) Tid över? Här kommer pysseltips:
Nu ska jag skriva ut 100 foton från 2006 på vår skruttiga skrivare och klistra upp på en stoor kartong och sätta upp på en vägg som jag har tröttnat på att måla. I en inredningstidning hade detta kanske beskrivits så här:

Om du har en neutral vägg som ska fungera som blickfång, kan du göra dubbletter av dina favoritfoton och rama in dem. Ekramar matchar lättast mörka möbler och håller längst. Be en hantverkare sätta upp tavlorna eftersom de kan vara tunga. Tänk på att låta färgerna i bilderna passa med gardinerna i rummet eftersom de annars kan ge ett något rörigt intryck.

Med min tur kommer skruttskrivarens färgpatron att vara slut om fem minuter. Men det är inne med svart-vitt igen, va?

Share
21 kommentarer