Hoppa till innehåll

Dag: 13 januari, 2007

Idag gör jag fler mål än Henke Larsson

Se där, minsann har jag inte läst tillräckligt många kvällstidningsrubriker för att veta att denna faktiskt låter rätt intressant. Nu kommer förklaringen:

Jag ska spela basketmatch kl 12.

Idag lever jag dessutom i ett par timmar ungefär som ett fullblodsproffs (fastän jag är allergisk mot hästar). Jag går bara upp, äter frukost, petar snorkråkor, går på toa, letar efter skor och tar min träningsväska och går. Jag är så himla cool.

Nu trillade jag över en artikel som var i ropet i somras: om att ta risker. Läkaren David Eberhard har tyckt till om oss trygghetsnarkomaner i Sverige. Han tycker att vi numera får ångest och mår dåligt av minsta lilla orosmoment. (Jag skulle vilja tillägga att vi i samma veva ofta konstaterar att vi ”känner oss kränkta”.)

Så denna tjugondag knut ska jag utnämna till Den Stora Riskdagen. Jag kan åka till basketmatchen i bilen utan vinterdäck (men kör i så fall iklädd cykelhjälm), jag kan ta ut hälinläggen i basketskorna och riskera hälsporre igen, jag kan dessutom gå in för att foula rejält från första minuten … fast nej.

Om ni inte har något annat för er, kan ni riskera er omdömesförmåga genom att gissa om dessa personer ler på riktigt eller låtsas eller roas av denne kompetente man.

Någon annan som riskerar något idag?

Share
27 kommentarer