Hoppa till innehåll

Den 17 maj

Jag läser allt om Sally Klees jazzpappa, och inser att jag verkligen inte har något att berätta om mitt liv.

1990
Denna dag föddes mitt gudbarn. Senast jag såg henne var 1997, när hon var sju år, men när hon fyller år skickar jag alltid ett smycke till henne. Idag fyller hon 16 år och jag har helt glömt bort det och … eh, hrm … visst vill 16-åringar få blommor via bud? Eller kan man be någon i Lund att köpa en SAOL och gå hem till henne och lägga den i brevlådan? Hm.

1991
Denna dag sydde jag hysteriskt på min bröllopsklänning. Ja, dagen före själva bröllopet. De klädda knapparna som skulle ha suttit längs blixtlåset i ryggen ligger fortfarande i någon knapplåda i källaren.

1982
Denna dag var jag på ”the prom”, avslutningsbalen i min skola i Dallas. Min dejt var skolans maskot (en panter) och han råkade på väg till efterfesten (där det ryktades att man skulle få dricka ur champagnefontän) köra vilse så att vi plötsligt befann oss på Månskenskullen där han försökte kyssa mig. Jag ryckte till så kraftigt att jag fick en reva i min syrénlila, lånade, för trånga syntetklänning och gav honom en fläskläpp. Plötsligt kom han på att vi alls inte var vilse och körde snabbt till festen, där min kompis Margie väntade i sin gula syntetklänning.

1976
Denna dag var det klassfest. Jag ritade av mina festkläder i min dagbok. Lappskor? Lappskor?

Share
Publicerat iBloggen

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wp-puzzle.com logo

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.