Hoppa till innehåll

Hemlisbloggartröjan genom åren

Jag tänkte mig en liten bloggutställning här – men materialet är defekt, ofullständigt och borde inte redovisas! Det saknas en bild! (Men den kommer, jag tror att jag har förlagt den i fel dator.)  – varsågoda!

2005
2005 – en bloggartikel om en bloggtröja
2006
2006 – en NE-artikel om hemlisbloggarn
2007
2007 – en summering med slamkrypare

Wanted! Dead or alive! 2008! Tröjbilden är borta! Jag har den förstås någonstans eftersom jag inte slänger ett endast dugg. Béatrice använde sina magiska fingrar och fann den! Heureka och tack! (Jag kunde också ha använt en bild på hakke i t-shirten, som han så snällt skickade till mig.) Här är det bortsprungna lilla lammet:

2008
2008 – Lotten get your gun
2009
2009 – lite mystisk latin
2010
2010 – ett skrik på hjälp

Share
Publicerat iBloggen

34 kommentarer

 1. Christer

  Skitsnygga ju! Och tröjorna också.
  Fast man blir ju väldigt nyfiken på vad som står på de där tröjorna där det inte riktigt syns vad det står …

 2. 2005 var jag inte ens på läktaren, men annars pryder de min garderob, och stundom även min lekamen! Men när jag skulle kolla min kära blogg för att se om där fanns någon 2008-bild hade den döden dött. RIP.

 3. Smultronblomman

  Känns som man tillhör en exklusiv klubb nu. Vi som visste, trodde vi visste och vi som inte hade en susning. Men vi som vann!!

 4. Celia

  Hej!

  Jag hittade din blogg när jag letade efter ett städschema. Kom in på ett inlägg från den 8 september 2006 där du har lagt upp ett städschema. Länken funkar dock inte längre för att få upp städschemat och jag undrar om du kanske har kvar det i datorn och kan lägga upp det igen?
  Jag gillade iden att man fyller i först när man har gjort nånting (vanligtvis fördelar man i förväg och det har inte funkat för oss)

 5. Angående städning så har vår familjs mest framgångsrika recept varit i tävlingsform.Gjorda uppgifter (helt valfria) renderar poäng, vinnaren varje månad får bestämma gemensam familjeaktivitet.
  Nu blev jag också lite nyfiken på hur ni löst det.

 6. Ardy

  Det finns alltså dom som vunnit typ vartenda år?! Jag hade nybörjartur 2006, men sen har det snart gått fem säsonger utan vinst. Om man vill åt någon särskild årgång av tröjan kanske man kan hitta den på Tradera (där jag funderar på att lägga ut barnen så fort det slutat ringa i öronen…suck…)

 7. Jag säger då det, Ardy: det där plommonstopet sköter sig alls inte när det gäller rättvisa. (Men idag kommer plommonstopet att stå utanför en specialvariant till utdelning eftersom en tidigare vinnare … äsch, vi tar det vid midnatt!)

 8. […] kortare än nuförtiden. I facittexten bestämmer min morfars plommonstop vem som vinner en lite hemlig t-shirt och jag får tillfälle att berätta intressanta ting om eller ibland intervjua den som gömde sig […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wp-puzzle.com logo

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.