Hoppa till innehåll

Dag: 7 september 2018

God fredag!

Här ligger jag med skorna på – under täcket i den äktenskapliga sängen.

Sicken en Pippi Långstrump, liksom.

Det brukar jag förvisso inte göra, men si jag for som en skottspole hit och dit hela dagen så att läsglasögonen immade igen och så fick jag så ont i knäna att jag knappt orkade stappla uppför trappan och så föll jag ner i sängen och somnade – och på något sätt lyckades jag dra täcket över mig som vore det natt och alls inte sen eftermiddag.

Detta meddelar jag på detta sätt eftersom det är det enda jag hinner skriva innan jag måste iväg och jobba som volontär på en ideellt driven biograf här i stan. Hela den första veckan som blott enbarnsfamilj for iväg som en ödla i en flottpanna och idag har äldste sonen (han den där Tjugosexårige Erik som bor i Lund) klassåterträff här i huset, så nu är det fullt med folk i pottan igen.

Och hur har alla andra det?

  • Har ni röstat?
  • Har ni lagat fredagsmys?
  • Har ni städat och piskat mattor?

(Såna här frågor ställer man sig när man inte längre måste snyta ongarna, laga/jaga overaller, laga mat till Orsa kompani eller ens byta däck på bilen.)


Nu kom jag på en sak! Hilfe!

Jag undrar när den här upphittade läskflaskan producerades. Det står inget datum på den – länge sedan är det som den var i ropet.

Funnen i en gammal stuga. Alla oooo:ade och ahaaa:ade och imponerades storligen.

Jag mejlade raskt Carlsbergs Bryggerier (dit Apotekarnes hör), men kan in tänka er vilket icke tillfredsställande svar jag fick …

Hej Lotten
Vad spännande! Vi har undersökt i våra arkiv nu och vi kan tyvärr inte hitta denna typ av information.
Mvh Anna Anderberg

Share
28 kommentarer