Hoppa till innehåll

Dag: 9 april, 2010

Allt går i cirklar …

… och tydligen har jag slutit cirkeln här och nu idag. Jag skrev alldeles nyss ett bekymrat blogginlägg som handlade om att gästerna ju kommer snart och att jag var lite orolig för våra oslipade knivar. Det pirrade lite av igenkänning i tangentbordet, så jag kontrollerade snabbt hur det kunde komma sig. Och ser man på.

Precis ett sådant blogginlägg skrev jag redan för drygt två år sedan.

Därför kan jag för bloggslukarläsekretsen bara uppdatera er med att

  • Femtonåringen idag mötte sin gipsavknipsare och går omkring och nu viftar så frenetiskt med handleden att okänt folk glatt vinkar till henne
  • svågern laddar för El Classico genom att läsa de 24 sidorna om matchen i en spansk dagstidning, medan alla utan biljett kan se matchen på biograferna, i barerna och hemma – säkerhetszonen med bombhundar runt arenan är 1 km
  • jag igår var med barnen på Tom Tits experiment i sju timmar och att jag sedan dess har känt mig bakis
  • gästerna ska tillaga pulled pork
  • Broder Jakob har rekommenderat viner som heter 5205 och 16 394.

I panik ska jag nu ut och leta knivslipare – helst en sådan som vandrar på dammiga byvägar klädd i lump, varande skäggig och halvnykter. Men ok, en med sladd duger väl.

Tillägg
Förresten hälsar min mamma angående den där fotnoten att hon visst inte hatar sport, men att:

”Den enda fotbollsmatch jag har varit på var nog 1960 (?) med din pappa och farbror Sten och det var Sverige–Brasilien. Den vajande majskolven, Nacka Skoglund, gjorde ett starkt intryck.”

(Jag skulle vilja fetmarkera hennes ”nog” och frågetecknet där och tillägga något om QED, men jag är en snäll dotter idag.)

Share
35 kommentarer