Hoppa till innehåll

18 kommentarer

  1. Pernilla

    Jag har förärats en halvful serie textilier som också är alldeles för billga…

    Visst borde vi som delar namn med en IKEA-produkt få minst en enhet av den produkten gratis, som tack för att de sliter på våra respektive namn. Undrar vad herr Kamprad skulle säga om den tanken?

    xbyolnoh – där är ett namn på en möbel som sannolikt skulle bli billigt för IKEA. 🙂

  2. Ica

    Hm, ja, det är inte lätt att bli uppkallad efter grejer. själv har man blivit kallad ica kundkort och icakasse hela sin uppväxt. smygreklam.

  3. Åh, är de så billiga. Då ska jag köpa ett par stycken så att jag har när den gamla har tatt slut. Jag är såå nöjd med modellen. Skaffa en ni också!

  4. Ah. Men detta är ju en bortglömd tävling:

    Hur bra passar du och ditt namn med din Ikeaprodukt?

    Är du stylish, Crrly? Är du halvful, Pernilla? Jag är verkligen inte sidenklädd och paljettbeströdd.

    (Att Olle är en korkskruv har vi skrattat åt mången gång.)

  5. Karin (som jag heter när jag inte heter Flinn) var ett veckband, som jag faktiskt använde till ett par gardiner jag sydde en gång, men annars föredrar jag gardinmodeller utan sådana krångligheter. Och nu verkar just detta veckband ha utgått ur sortimentet. Så då finns jag väl inte längre då …

    Annars kanske jag är lite lik ett veckband: totalt okänd för många, liten och oansenlig, syns sällan, men praktisk att ha till hands i vissa fall. 🙂

  6. Orangeluvan

    Tänker egentligen bara dela med mig av dagens word verification:

    eyflbygd

    Undrar var det ligger.

    Jag tror inte jag har sett någon78uu8

    +0pöó
    0ppppppppppppppppppppppppppppp

    Näe inte Hanna heller.

  7. Jag har letat förgäves efter en Ikeaprodukt som bär mitt namn. Däremot finns det en servis som heter som jag, och den är dekorerad med små rosa och blå blommor. Den ville min mormor köpa till mig, men jag tackade vänligt nej. Det fick bli Sundborn istället… Jag är *inte* småblommig!

  8. Pernilla

    Är jag halvful – intressant fråga… Nej, jag tycker inte att jag är ful alls (!!!), däremot lite för välstoppad. Därför känner jag större samhörighet med Bruno Mathssons fåtölj Pernilla.

    Hade IKEA-tyget varit mindre svart-vitt utan även inkluderat en gråskala hade jag nog kunnat se en symbolik som passar med mig.

  9. Emi

    Nej, ingen Ikea-produkt som heter Emi, och ännu mindre mitt egentliga, krångliga dubbelnamn. Däremot har jag ett helt skivbolag uppkallat efter mig, helt utan att få minsta lilla ersättning för det. Jasi kapitalister 😉

  10. Pernilla! Den fiiiina fiiiina Bruno Mathsson-fåtöljen! Vem behöver väl ett Ikea-namn när man har ett Brunonamn redan?

    Sverigelotten? Japp, det är jag.

  11. Ett oanvänt namn till sonen är det enda som platsar hos Ikea i den här familjen. Hörnskåp där man kan ha datorn… Nåja.

  12. Hahahaha. Stylish. Näe, det förstås. Det är nog typ det sista man kan kalla mig. Men jag är absolut inte dansbands-svensson-furu heller! :p

  13. Crrly: Den där skalan som går från stylish till dansbands-svenssons-furu … vilka stationer (punkter?) finns där emellan?

    (Se där, ett bloggämne!)

  14. Såg tyget Pernilla idag förresten. Skitsnygga ju!!

    Ojoj. Vad som finns mellan stylish och dansbands-svensson-furu?! Det snurrar och svindlar.

    crrly är såklart hellre en korkskruv! :p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wp-puzzle.com logo

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.